Samsung U600 Anmeldelser.

Samsung U600 Anmeldelser.

Skjermkvalitet.

Batteritid.

Resepsjon.

Valuta for pengene.

Avgrens soket ditt.

Bruk verktoyene under for a finjustere soket ved bare a vise anmeldelser med et visst antall stjernerangeringer eller bare vise anmeldelser fra en bestemt tidsperiode. F.eks. Klikker du pa ‘1 stjerne’ for a bare vise anmeldelser vi har mottatt som har mottatt et 1-stjerneklassifisering klikk eller ‘Innen forrige maned’ for a vise bare anmeldelser som er lagt ut den siste maneden.

Vis bare anmeldelser med stjernerangering av: 5 Stjerne 6 4 Stjerne 3 Stjerne 6 2 Stjerne 13 1 Stjerne 31 Gjennomsnittlig vurdering Over tid I lopet av den siste maneden ***** (Fra 0 anmeldelser) Innenfor de siste 6 manedene *** ( Fra 0 vurderinger) I lopet av de siste 12 manedene * (Fra 0 anmeldelser)

Siste omtaler.

«Samsung U600-telefonen er slank og en fin kvalitet. & Rdquo;

Skrevet pa: 22/02/2010 av ATS (18 anmeldelser skrevet)

Samsung U600-telefonen er slank, og en fin kvalitetsklippefeil, kvalitetsknapper, virker palitelig og ser ikke darlig ut, vurderer det var gratis. Telefonen er imidlertid drastisk nedslatt av programvaren. Menyene er darlig lagt ut og forvirrende for a navigere. Det absolutt verste ved denne telefonen er imidlertid teksten. Det er nesten umulig a sende en tekst riktig. Prediktiv testen er forferdelig. Det fortsetter a velge feil ord og er ikke tydelig pa hvordan du kan rette dem og hellip; Les hele omtalen.

«Forste dag jeg kjopte denne telefonen, droppet jeg den i en vask. & Rdquo;

Skrevet pa: 27/01/2010 av JennyMckenzie (3 omtaler skrevet)

«Samsung U600 er egentlig ikke en darlig telefon totalt. & Rdquo;

Skrevet pa: 04/08/2009 av mysterious1984 (2 omtaler skrevet)

Samsung U600 er egentlig ikke en darlig telefon totalt. Designet er slank og sexy, og har en god storrelse og vekt. Jeg ma v re rlig, jeg har ikke hatt et teknisk problem med U600 siden jeg kjopte det for et ar siden (selv etter at min sonn droppet den i badekaret!).

«Jeg elsker denne Samsung U600-telefonen. Ive hadde det en stund. & Rdquo;

Skrevet pa: 09/07/2009.

Jeg elsker denne Samsung U600-telefonen. Ive hadde det en stund na, men droppet det ned pa toalettet i dag! Forhapentligvis vil det fungere, (jeg elsker alt bortsett fra kameraet som du ma holde en pose i arevis for telefonen tar bildet. Forferdelig for a ta bilder av hundene mine. Ikke skarp og hellip; Les hele anmeldelsen.

«Denne Samsung U600-telefonen har forarsaket meg mest trobbel. & Rdquo;

Skrevet pa: 16/06/2009.

denne Samsung U600 telefonen har forarsaket meg mest problemer ut av hver telefon jeg noensinne har eid og jeg har hatt telefoner i mange ar og hellip; Les hele omtalen.

Velg Samsung U600 fordi jeg tidligere hadde en av. & Rdquo;

Skrevet pa: 04/06/2009.

Valgte Samsung U600 fordi jeg tidligere hadde en av sine telefoner (da jeg bodde i Korea) og var fornoyd med det, men jeg er mye mindre fornoyd med denne. Delvis er designen mindre bra (jeg har spesielt hatt problemer med de beroringsfolsomme knappene), og delvis er det ikke godt tilpasset det britiske markedet (nettstedet er typisk koreansk i stil, men er full av feil og passer bare ikke til en vestlige kulturelle omgivelser) & hellip; Les hele omtalen.

«Jeg vil ikke anbefale Samsung U600 som det ofte. & Rdquo;

Skrevet pa: 20/05/2009.

Jeg vil ikke anbefale Samsung U600 som det ofte krasjer, og jeg ma ta ut batteriet og sette det hardt inn nar jeg setter det pa igjen som kan ta en stund. Jeg har hatt det rundt 6 maneder, men jeg brukte det ikke lenge siden jeg brukte den i omtrent en maned fordi jeg aldri far noe signal i det hele tatt, og kan ikke ringe kameraet er ogsa forferdelig andvery sakte. De folsomme knappene er darlige fordi jeg fortsatte a ringe folk uten a vite og ga pa Internett, og telefonen fortsetter a pipe nar jeg legger laderen i & hellip; Les hele omtalen.

Fra begynnelsen ville Samsung U600 fryse og vende. & Rdquo;

Skrevet pa: 05/05/2009.

Fra starten min Samsung U600 ville fryse og sla av tilfeldig. Det er na mindre enn ett ar gammelt, men ingen av beroringsskjermene fungerer. Jeg kan ikke trykke pa anrop, avvis, meny, stort sett alle de viktige knappene. Alt jeg kan gjore er a trykke pa tall, noe som er ubrukelig siden jeg ikke kan trykke pa anrop. Et enormt slosing med penger.

Jeg har den lilla en og det meste av fargen har flatt av for a avslore svart under. Jeg tror at lilla er den eneste som gjor dette siden det er en mer metallisk & hellip; Les hele omtalen.

& ldquo; Samsung U600 ser bra ut og er lett a b re. det er. & Rdquo;

Skrevet pa: 29/01/2009 av Dileas (1 anmeldelse skrevet)

Denne Samsung U600-telefonen var gratis som en del av min. & Rdquo;

Skrevet pa: 09/01/2009 av CloClo1 (22 omtaler skrevet)

Denne Samsung U600 telefonen var gratis som en del av kontrakten min og jeg elsker det. Det var en oppgradering fra en motorola, som var forferdelig, og jeg har hatt det over et ar uten problemer. Imidlertid har jeg funnet ut at prediktiv tekst har en tendens til a fryse, men jeg bruker det ikke uansett. Det eneste virkelige problemet jeg har hatt med beroringsrorene er nar jeg kastet den inn i skapet mitt for jeg gikk inn i en to-timers eksamen. Da jeg kom tilbake, hadde den slatt pa Internett, som ikke er en del av kontrakten min. Mine foreldre & hellip; Les hele omtalen.

Denne telefonen er flott og det er lett a bruke tommelen opp til. & Rdquo;

Skrevet pa: 12/12/2008 av livlop (1 anmeldelse skrevet)

Denne telefonen er flott og det er lett a bruke tommelen opp til Samsung. U600 kameraet er flott, og jeg elsker det faktum at det er sa slank det passer pent i lommen og hellip; Les hele omtalen.

& ldquo; Jeg likte denne telefonen, Samsung U600 hadde det for. & Rdquo;

Skrevet pa: 27.11.2008.

Jeg likte denne telefonen, Samsung U600 hadde den i 18 maneder, og jeg har endret den, men foretrekker fortsatt a bruke min U600, jeg virkelig liker den. Det brot noen ganger, men da jeg droppet det ned i toalettet, la jeg det torke, det brot litt, da begynte skjermen min a blinke med bare a b re pa og bruke den som vanlig, det var fast. Det hadde noen programvareproblemer. Teksting, bilder, enkel, men veldig bra & hellip; Les hele omtalen.

& jeg kjopte denne telefonen som en gave og etter om lag to. & Rdquo;

Skrevet pa: 26/11/2008 av darkscot (2 omtaler skrevet)

Jeg kjopte denne telefonen som en gave og etter omtrent to uker gav personen den tilbake da de foretrukket sin gamle telefon. Jeg liker ganske mange av funksjonene, spesielt den slanke designen, og det ser veldig imponerende forst. Men nyheten sliter seg snart, og du skjonner snart at det ikke er noe spesielt. Ikke anbefaler Samsung U600 & hellip; Les hele omtalen.

Kameraet er ikke veldig bra, og det er ingen fly. & Rdquo;

Skrevet pa: 20.10.2008 av JOHNYATES36 (2 omtaler skrevet)

Kameraet er ikke veldig bra, og det er ingen flymodus. Samsung U600 er en fin utseende telefon, men jeg fant at det slar seg selv noen ganger som du svarer pa det, og du ma v re forsiktig med beroringsskjermen, eller du ender med a ringe uten a bety at & hellip; Les hele omtalen.

& jeg mottok denne mobilen som en gave for 2 uker siden, og jeg er. & Rdquo;

Skrevet pa: 19/10/2008 av kylie4ever (1 anmeldelse skrevet)

Jeg mottok denne mobilen som gave 2 uker siden, og jeg er veldig fornoyd med det, jeg elsker fargen (lilla) og har en stralende fotokvalitet! Jeg liker utformingen av dette og maten den vibrerer pa! Jeg vil anbefale denne telefonen 2 noen! Jeg elsker det! & Hellip; Les hele omtalen.

& ldquo; Jeg har hatt denne telefonen Samsung U600 for over 6. & rdquo;

Skrevet pa: 09/10/2008.

Jeg har hatt denne telefonen Samsung U600 i over 6 maneder og ble fortalt at jeg ikke kan endre den til minst 12 maneder, sa dessverre er jeg fast med den. Opprinnelig hadde en Samsung d600 som var fab sa vil ikke bli slatt av av en annen Samsung, det er bare den faktiske telefonen & hellip; Les hele omtalen.

& ldquo; Ser flott ut, men etter den forste spenningen av. & Rdquo;

Skrevet pa: 29/08/2008 av ilovesamsung (3 omtaler skrevet)

Ser bra ut, men etter den forste spenningen om a tilbringe hundre pund, skjonner du ikke at den er sa bra. Funksjoner er ganske soppel. Vekt, storrelse og utseende er fantastisk. Kameraet er uklar, og du ma holde telefonen for en stund, og motivet ma sta stille i lang tid, eller det blir uklart – ingen raske bilder da! & Hellip; Les hele omtalen.

«Jeg elsker min u600 sa mye, jeg er en ivrig Samsung bruker og a. & Rdquo;

Skrevet pa: 29/08/2008 av kezzylet (8 anmeldelser skrevet)

Jeg elsker min u600 sa mye, jeg er en ivrig Samsung bruker og mange av problemene nevnt pa denne anmeldelsen jeg hadde med alle mine andre samsungs ogsa.

«Samsung U600 varer bare 5 maneder – det ville det ikke. & Rdquo;

Skrevet pa: 28.08.2008 av snarin (1 anmeldelse skrevet)

Min Samsung U600 varer bare 5 maneder – det ville ikke sla pa eller nar det gjorde det, ville det bare sla seg av i midten av en samtale. Jeg klaget til forhandleren. Venner sa at vurderingene var veldig darlige, hvorfor sjekket jeg ikke for jeg kjopte den. Jeg stolte pa SAMSUNG, hva en feil! & Hellip; Les hele omtalen.

«Alt i alt en veldig god telefon som kan kjopes den mange. & Rdquo;

Skrevet pa: 26/08/2008 av queenofgreen (2 omtaler skrevet)

Samlet en veldig god telefon som kan kjopes, det er mange forskjellige deksler som passer til forskjellig liker. Skjermen er veldig stor og produserer bilder og grafikk av hoy kvalitet, selv om skjermen lett kan rives. Telefonen har et minnekortspor, sa det er mulig a lagre flere videoer, bilder og musikk. Telefonen har en god musikkspiller og kan ogsa skryte av og FM-radio. Som de fleste telefoner i dag har Samsung U600 Bluetooth-tilkobling og GPRS for grunnleggende websurfing. Batterilevetiden pa telefonen er ikke altfor & hellip; Les hele omtalen.

Del denne siden?

Din gratis Business-konto.

Topp 3 Mobilomtaler For a beregne topp 5-er tar vi hensyn til folgende faktorer:

&okse; Antall anmeldelser.

&okse; Hvor nylig anmeldelsene er.

Som vurdert av vart fellesskap av anmeldere.

Nokia 3310 1.

Sony CD5e 2.

Nokia 216 3.

Nyttig info.

Ofte stilte sporsmal.

Hot ting i.

Siste omtaler i mobiltelefonanmeldelser.

Skrevet av professor.

Nokia 3310.

Nokia 113.

«Det faller mer enn 6-7 ganger fra handen min, men ingen ripe jobber fortsatt.» Les mer.

Skrevet av LeathClem004.

Samsung GT C3590.

«Fryktelig telefon. Fryktelig service og denne dumme telefonen brot etter.» Les mer.



Hilsen! Vil du spille i det mest heldige kasinoet? Vi fant det for deg. Klikk her nå!